Сүттің биохимиялық көрсеткіштері
Көрсеткіштер |
Бірлік |
Шектеулер |
Қышқылдық |
°Т |
16-19 |
Тығыздық |
г / м3 |
1,027-1,033 |
Соматикалық жасушалар |
мың / мл |
200-ге дейін |
Ыстыққа төзімділік |
% алкоголь |
75-тен төмен емес |
Кетон денелері |
мг% |
06.авг |
Мочевина |
ммоль / л |
3,5-5,5 |
Жалпы кальций |
мг% |
120-13 |
Жалпы фосфор |
мг% |
95-10 |
Мыс |
мкг / л |
120-30 |
Кобальт |
мкг / л |
20-30 |
Мырыш |
мкг / л |
3000-4500 |
Йод |
мкг/л |
80-130 |
Каротин |
Мг/л |
|
дүңгіршек кезеңінде |
0,14-0,23 |
|
Жайылым |
0,28-0,5 |
|
А дәрумені: |
мг/л |
|
дүңгіршек кезеңінде |
0,2-0,4 |
|
Жайылым |
0,5-1,2 |
- Hits: 124